Mijn naam is François van der Hoff (1976). Sinds het begin van mijn studie in 1995 woon ik in Rotterdam.

In 2001 studeerde ik af als fiscaal econoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2012 heb ik mijn eigen adviesorganisatie FISCAF belastingadvies opgestart. Daarvoor heb ik 12 jaar gewerkt bij grote kantoren, waaronder PwC, Grant Thornton en Visser & Visser.

Inmiddels heb ik me ontwikkeld als een adviseur van familiebedrijven.

Het liefst zit ik met de dga/ondernemer van familiebedrijven aan tafel om als sparringpartner te fungeren.

In 2013 heb ik samen met Erwin van Ginkel het kennisplatform Bedrijfsopvolging opgezet. Sindsdien versterk ik naast ondernemers ook accountants- en administratiekantoren in de fiscaal juridische en financiële begeleiding van bedrijfsopvolging bij het familiebedrijf.